DoporučujemeZaložit web nebo e-shop
Adéla 2007

__________________________________________________________________________________________________________

8.9.2007  
 
Byla jsem na výstavě ! Mezinárodní v Lounech. A byl tam i Brácha Argouš a ségra Agátka. A spoustu dalších banďourů, a nejen banďourů.
A vyhrávali jsme, a vyhrávali....... Ale nebylo to jednoduchý. Nejdřív si někdo stěžoval, že nemám být ve třídě vítězů. Prý že šampion mladých nestačí. Ředitelka výstavy se páníčka ptala, jestli máme problém jít do " Otevřené" třídy. On říkal že né, že je radši. Prý tam je někdo, kdo mě pořád pomlouvá (nestyda), a že se s ním rádi utkáme, že prý jsme proti sobě v kruhu ještě nikdy nestály. Prý nějakej Hynek nebo Hynka, a tedy ať konečně víme co a jak. Ale žádnej takovej pán toho jména tam nebyl, jen dvě holky ze Slovenska s páníčkama (a to určitě Hyncí nebyli) a nějaká paní s tou modrou, co byla pak čtvrtá . A tak nevím koho tím myslel. No ONI naši páníčci asi VÍ, " vo co gou" .
Nó a taky že jo, vykleply jsme je! Nasadila jsem pózu " kulturista" a vyhrála jsem. A k tomu mám UKCIB a CAC. Cha! Pán měl radost, že prej je to lepší, že ve vítězech bychom se tloukly se ségrou Aguškou. No a ta Vám taky vyhrála! Třídu Vítězů - holky! A taky
UKCIB a CAC!
A to není všechno. Brácha Argouš zabodoval ve Vítězích - klucích. Vyhrál a taky UKCIB a CAC!!!! Defendéří děti váleli! Paníček měl radost. A pak jsme šli všichni tři do kola o Vítěze výstavy. Tam Vám bylo pesů. Všichni chtěli být " Vítěz Loun 2007" . Běhali jsme a běhali....až jsme tam zůstali jen čtyři, každej pes jiná rasa. A pak to přišlo. Ředitelka výstavy řekla :
" První Bůrská doga, druhý Bandog....... a zbytek jsem už neslyšela, jakou já měla radost! Ze všech těch psů jsem druhá,a první z banďourů! Pak se gratulovalo, dostala jsem dnes již druhou cenu, focení do novin..... no nebojte nezpychnu! Jen máme s páníčkem radost.
A abych nezapoměla, udělala jsem tam i bonitaci. Žádná vada, vše je " správné" a tak. Takže jsem již "Chovná" . Páníček říkal, že příští léto pojedu na rande za nějakým frajerem. A pak budu mít děti....... jejda, letí to, že jo? Ještě prej vylepšíme stupeň zkoušky.

A to je vše. Jdu odpočívat! tady je pár fotek:

soutřeďuji se...............................koukaj na mé vzorné " kleště" ....to mi nedělejte často!............. balet v kruhu ........................... dostáváme cenu..
  ..................   ............................   ............ ..............  


pózujeme.............. ............ ... Defendéří zaváleli!!!! .z leva:. Agátka, Já a Argoušek.

.......... .................... .........


  ________________________________________________________________________________________________________________
 
10.7.2007 
     
Byla jsem na výstavě ! Klubové!
S maminkou Conie, páníčkem a paničkou. A vyhrála jsem třídu " Otevřenou" za holky!
Takžejsem " Klubový vítěz třídy otevřené 2007 " . Zoubky se mi hlodánímdorovnali, a tak jsem zaválela. Maminka taky vyhrála. Je " Klubovývítěz třídy Vítězů 2007 " . Páníček valil oči a měl radost.
Bylo to tam samej Banďour, museli jsme čekat na rozhodčí, rozbilo se jim auto.
Druhýden ráno se dělali Klubové zkoušky. Udělala jsem jí " uspěl - 2 " , apán byl z toho nějakej divnej. Ach jo, já myslela že stačí uspět, aleon chce hned jedničky. Asi se budu muset ještě víc snažit.
Ségra a ten pes to taky udělali na dvojku. No jestli ty rohodčí nebyli moc přísný, žejo? Ale asi né, protože pánnebyl spokojenej se mnou...... no popravdě umím to líp. Kdyby řekl že oněco jde, žejo? No kdo má poznat že je to tak důležitý, žejo? Takpříště se polepším!
Jo a ten pes, to byl napůl Slovák. Moc se mi líbil,krasavec! Ale je to prabratranec, takže s ním nic nebude. Ach jó!
Tak tady je pár fotek:

  Nástup vítězů - já a maminka (vlevo je ten krasavec),..... já, páníček a pohár........ na zkoušce  
.
  ________________________________________________________________________________________________________________

 
6.7.2007
 
   
  Byla jsem kousat!
V Litoměřicích. A kahle to vypadalo:
 
   
     
 
   
Haf! Vaše Adélka!

________________________________________________________________________________________________________________  
  17.6.2007
 
 
A zase u potoka.............................a na pastvinách................................................................................a hups!
 
 
 
Haf! Vaše Adélka!
  ________________________________________________________________________________________________________________
 

  7.6.2007 Dnes jsem se byla zase u potoka!
 
Páníček má novej foťák, a zkoušel mě fotit. Hihihi... já jsem rychlá,mě zaměřit, to je kumšt. Asi je to lepší než s tím starým (foťákem),protože vůbec nenadával (na foťák, i na mě - že moc běhám), a klidněfotil proti sluníčku, i když jsem vyváděla. To já když jsem na louce upotůčku, mám takovou radost, že jsem k neudržení. No koukněte se!
Jo, a doma jsem se vážila, a vyběhaná mám čtyřicet osm a půl kilo. To jde, né? Jsem pěknej kus banďoura, že jo??
 
    Hra se světlem............................................................................................................................Čvachtání v proudu
 

Kuk!...................................................................Ten les je MŮJ! ...............................................Cesta uzavřena!



Haf! Vaše Adélka!
   25.5.2007 Dnes jsem se fotila u potoka!

Byli jsme plavat. Páníček nadával, že ten digiťák je z doby kamené, a máděsnou prodlevu. No co to je nevím, ale u potoka bylo pěkně, potápěla jsem se, a vyváděla! Pak jsme utíkali domů, protože padala voda a blýskalo se. To se nevidí často, aby ten Lenoch (Páníček) utíkal! To teda nevím proč by nemohl být mokrý jako já? To ta voda lidem asi vadí,když tak vyvádějí. To já jí ráda. Ať už do ní skáču, a nebo padá z nebe.
A takhle to vypadalo: (sluší mi to žejo?)


pózuji. běhám " jak splašená" můj potok.... potápím se....... otřepávám... padá voda - hajdy domů


 
Haf! Vaše Adélka!



1.5.2007 Dnes jsem se fotila!
A v běhu! Páníček říkal, že je to " studie pohybu svalů" . No to teda nevím co tím myslel?!? Jěště včera říkal že jsem krasavice, a dneska studie svalů. Žvanil jeden!
Mně bylo hned divné, proč jede s ním v džípu mladej pán. Normálně běháme sami. A to už jsem uháněla i osmkilometrů!!! Ale švindlovali jsme, byly v tom přestávky. Jinak běhám do pěti kiláků. Pán mi to kazí - vozí se. Lenoch! Prý, že by ho tozabilo!? No že je to nesmysl, že jo? Mně běh náramě pomahá a baví. Je línej! JO! JE TO LENOCH!
Tak tady jsou fota. A kdo znáte mého taťku Soňáka, tak prý jsem mu podobná.
Tak koukněte!
Haf! Vaše Adélka!

   


_______________________________________________________________________________________________________


1.4.2007 Byla jsem na Jubilejní Světové výstavě.
A byla jsem druhá. Ve třídě vítězů. Paní rozhodčí říkala, že jsem hezčí, ale že mám obrácené nůžky, tedy vlastně předkus. To ta moje obrovská huba. Páníček mi říkal že to nevadí, že podle standartu tomůže být, a že to záleží na rozhodčím. A taky mi naordinoval kosti - prej kousání pomahá.
Řeknu vám, že to byla ale zabíračka! než jsme tam dojeli pětkrát jsem blinkala, a vůbec mi nebylo dobře. A páníčkovi nebylo dobře ze mě, že prej místo mě z kennelu vylezla " troska" . A prej koupí karavan, aby jsme na výstavy jezdili o den dřívekvůli formě. To ho to moje zvracení přijde draho............ asi mě márád!!!
Bráška Argo to vyhrál, a stal se Světovým vítězem! A sestra Agátha Národním vítězem. Ach jó...no každej chvilku tahá pilku...hlavně že to zůstalo v rodině.
Ale to nejdůležitější bylo, že nás Bandogytam UCI uznalo jako plemeno! Páníček říkal, že pro to tam jel, a to se povedlo! Oni se o to v našem klubu dlouho snažili. No to byla radost! I šampáňo bouchali!
Mladej pán to všechno fotil, ale bylo z toho fiasko. On fotí dobře, ale umřel digiťák, a ty fotky z něj " nevydoloval" . Říkali s pánem, že to opraví... tak jestli jó, dám je sem později.

Haf! Vaše Adélka!


16.2.2007
Byla jsem v domečku!
A po dloooooóóuhé době. Vyskoušela jsem naše psí křeslo. Ale minule mi bylo, a těď jsem se do něj nemohla vejít!!! :
Asi se srazilo. Nebo jsem vyrostla? I gauč byl nějaký menší .Ale pán mě pochválil, že prý se chovám vzorně ! Heč! A dal mi kostičku- kůžičku. Takovou tu z bůvolí kůže.Velikost XXL. To Vám byla hlodačka!!!
Řekněte sami, domeček mi sluší, že?

Haf! Vaše Adélka!



1.2.2007 Učila jsem se lézt po překážkách!

Dneska jsme s páníčkem byli aportovat za statkem. S novým ufem. Je takové veliké, a hezky lítá! Trochu jsem zlobila, nechtěla jsem ho páníčkovi půjčovat. No řekněte sami, je moje, nové a tak si ho přece musím užít Já!? Že?

Apak to přišlo! Páníček chtěl, abych lezla na stoh. Na takové ty obrovské koule slámy, co máme pro koníky. Já se poprvé málo odrazila, a visela jsem tam jako pytel brambor! TO BYLA OSTUDA !!! Páníček mi vysadil prdelku. A pak už to šlo, stačilo se jen trochu více odrazit.No to Vám byla paráda! Skákala jsem nahoru, dolu a zase nahoru.........A nejhezčí bylo proskakování skulinama. Náááádhera!

Když jsme šli domu, udělala jsem trapas. Paníček dal na kouli slámy ufo ašli jsme. Já myslila, že ho tam zapoměl. Tak jsem se vrátila, a donesla mu ho. Dal ho tam zase, tak jsem mu ho opět podala. Smál se. Došlo mi,že ho tam nechal naschvál. Napříště. Já ťunťa!

A takhle to vypadalo:


jsme na louce :
  aportuji: jsem " pytel" : už jsem koulolezec:


kouloběhač: . Páníček schoval ufo. Já mu ho podala!: Aha! Patří sem!:


Řekněte sami, sluší mi to, že? I když je to trochu rozmazané.
Jsem kus, žejo?
Haf! Vaše Adélka!

 
 
  __________________________________________________________________________________________________________________________
 


26.1.07 Fotili mně na sněhu!

A slušelo mi to! Jenže mrak ukradl sluníčko, mohlo to být hezčí. No nevadí, příště.

A už zase nemám UFO. Bůůů! Ono se rozbilo. Vážně jsem do něj moc nekousala. Jen trošičku. Opravdu! Pán říkal, že bylo zkřehlé mrazem. Co teď budu nosit? Bůůůůůů!

Takhle to dnes vypadalo:

lehni,..........................pózuji,.....................................................................hledámufo, .......................................nesu ufo..............drtímufo !

 

Jsem kus, žejo???

Haf! Vaše Adélka

____________________________________________________________________________________________________



 


________________________________________________________________________________________________________________

Administrace WebSnadno | Tvorba webových stránek na WebSnadno  |  Nahlásit protiprávní obsah!  |   Mapa stránek